قیمت : 39000 تومان
قیمت : 39000 تومان
عينك فوق العاده جديد با طراحي مدرنقیمت : 39000 تومان
عینک زنانه روبرتو کاوالی - Roberto Cavalli
این عینک آفتابی که به اسم های مختلف از جمله عینک پلیسی نیز معروف است افراد بسیار زیادی را جذب خود کرده است. امکانات جالب و کیفیت ساخت بالا، باعث محبوبیت این محصول در بین رقبا شده است.
هودی مردانه مدل Rafa. این هودی های بسیار با کیفیت با طرحی فشن و جوان پسند در رنگ مشکی عرضه شده اند که طراحی یونیک و جدید آن ها سلیقه دوستاران مد و استایل را بر آورده می سازد.
ساعت مچی دخترانه GUCCI مدل Minimals جديدترين محصول كمپاني محبوب GUCCI مي باشد. اين ساعت با شكل و شمايلي متفاوت جزو خانوادهی ساعتهای مچی با طراحی مدرن می باشد.
کفش دخترانه Adidas مدل Denim. این کفش با طراحی زیبا و مد روز در طرح شلوار جین (Denim) و سه خط معروف مارک آدیداس به رنگ خیره کننده طلایی و کفی فوق العاده مستحکم انتخاب اول دختران جوان است.
شال زنانه Glaris مشکی با طرح چهارخانه شطرنجی یکی از پرفروشترین ها که (ترند سال 2021) برای زنان و دختران جوان خوشپوش است،زیرا ترکیب زیبای رنگ مشکی و طوسی و سفید با تمام رنگ ها و استایل ها همخوانی و جذابیت دارد.